Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.06.2009 16:38 - "Разпищолен" патриотизъм на Околчица
Автор: lumy Категория: Политика   
Прочетен: 792 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 02.06.2009 17:06


   Днес на връх Околчица, в деня на поклонение пред подвига, Волен Сидеров и компания пак се разбесняха.Атакистите се бориха за агрегата на мегафона, по който се чуваха крясъци и псувни. Все пак Сидеров намери начин да изложи и предизборните си обещания. Той заяви, че ако "Атака" влезе във властта, в България повече няма да се говори турски език на обществени места и по националната телевизия."Нека да се страхуват тези плазмодии", с тези думи Волен Сидеров се обърна към симпатизантите си визирайки като "плазмодии" управляващите.Той нарече премиера Сергей Станишев, лидера на ГЕРБ Цветан Цветанов "педалчета" и "банда педерасти", които са "превърнали България в педерастко сборище".
    Понеже става дума за почитане паметта на Ботев, както и на всички загинали за Освобождението на Отечеството, припомнете си стиха на великия поет и революционер: "Патриот е душа дава. Но не свойта душа,братя, а душата на народа". Ето така е иронизирал Ботев в своята публицистика онези, които са обичали да се бият в гърдите и да се наричат "патриоти". Нима патриот означава българин, който мрази турчина? Нима Милошевата печална история от 90-те години на ХХ век на разрив и война между мюсюлмани-босненци и сърби не  бе пред очите ни? Милошевич нали бе патриот от същия калибър като нашенския новоизлюпен "дуче" Сидеров?И каква я свърши?Разрушения и смърт...
   Привържениците на "вожда" все ни призовават да посочим алтернативата, а не да критикуваме Сидеров. А той каква алтернатива предлага за икономическото и социалното развитие на България?Вика все "Долу,Турция!", сякаш чете "Под игото" на Вазов. Турция обаче, както се забелязва - независимо от очевидната си зависимост от религиозните предубеждения, икономически е много по-добре от България. Всеки от вас вижда колоните от турски тирове,които пътуват към Европа, натоварени със стоки, произвеждани в южната ни съседка. А Сидеров, завареното му момченце Митко, бившата мутра Слави Бинев или русенския плейбой Чуколов ни предлагат само настървен и див национализъм,който може да плаши единствено гаргите. Както казва мъдрият ни народ: "На гол тумбак, чифте пищови". Излиза, че всички ние, дето не викаме "педераст" на Станишев и не искаме да му "шибнем" по един шамар не сме патриоти. Тоест, по логиката и поведението на Сидеровите "четници", НИЕ ТРЯБВА ДА СМЕ ПРОСТАЦИ, ЗА ДА СМЕ ИСТИНСКИ ПАТРИОТИ". Не, г-н Сидеров, във Вашия пореден неуравновесен изблик - ако Ви уйдисаме на акъла, ще сме нищо повече от достойни внуци на Бай Ганьо. Защото винаги можем да си покажем мурафета. И като твърдите, че ще премахнете турския език в България - по телевизията и на публични места, дали ще можете да изчистите и българския език от турцизми? Ако обещаете и това, ще трябва да започнете първо от Вазов. Или ще устроите клади за изгаряне на нудобните книги, както сториха хитлеровите щурмоваци?!



Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: lumy
Категория: Политика
Прочетен: 320447
Постинги: 134
Коментари: 258
Гласове: 432
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930