Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.07.2009 12:01 - Ще бъда или не министър?
Автор: lumy Категория: Политика   
Прочетен: 5570 Коментари: 24 Гласове:
0

Последна промяна: 11.07.2009 18:52

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
   Случайно да сте сънували тази нощ, че Бойко Борисов Ви предлага да станете министър? Вероятно и най-забравеният познат вече Ви звъни по телефона и Ви поздравява с високото назначение. А Вие не можете да повярвате на златния шанс, предоставен Ви от съдбата... Уви, зората немирно прекъсва сладкия блян на байганьовия синдром. Но наяве и на сериозно не малко хора сега от обкръжението на генерала-пожарникар имат проблеми със сърдечната дейност. Защото постоянно се питат: ще бъда или не министър?
   На едни Бойко Борисов даде подобни надежди далеч преди парламенарните избори в неделя, 5 юли 2009 година. Той прихващаше в радара си хора от различни партийни цветове и ги складираше в своята банка кадри с усърдието на спестовник. Ала изглежда, запасът е далеч по-голям, отколкото наличните постове. Още повече, че новият премиер декларира съкращаването на някои министерства като например това на бедствията и авариите и на европейските въпроси. Оттук следва чувствително засилване на конкуренцията и неуморно ухажване на стопанина. Може би той никога през живота си не е чувал толкова ласкави комплименти. Безспорно е, че ще има щастливци, но ще има и такива, които ще затаят в душите си обида, че са били пренебрегнати за сметка на други. Най-малкото те ще бъдат утешени с някой заместник-министерски пост, въпреки че Бойко Борисов се обяви за намаляване на политическия апарат в изпълнителната власт.
   Първи получи голямо парче от тортата Цветан Цветанов, формалния лидер на ГЕРБ. На изборите той беше пуснат на предни огневи позиции, за да се компенсира донякъде отсъствието на самия Борисов, който показа, че е научил нещо от своя патрон - царя. Да стои в сянка, да не се натрапва много и така да поддържа по-ярък митичния си ореол на новия спасител в кризата. Като кадър на МВР и съратник на Бойко още когато той бе главен секретар на министерството в правителството на Симеон Втори, Цветан Цветанов е натрупал ценен опит. Освен това, чрез него премиерът ще осъществява пряк контрол върху МВР. Тоест, Цветанов ще бъде неговите "очи и уши". Разбира се, новият министър-председател не би могъл да управлява по-ефикасно, ако не разполага с достоверна секретна информация за настроенията в ешалоните на властта и обществените структури. Сигурно е, че чрез Цветанов той ще сложи под свой контрол ДАНС, въпреки изявленията си, че тази служба трябва да се съсредоточи в борбата срещу корупцията и организираната престъпност и за целта трябва да е независима от изпълнителната власт.
   Освен Симеон Дянков, за когото Борисов потвърди, че ще бъде министър на финансите, днес вече бе съобщено и името на новия министър на образованието Йорданка Фандъкова, сегашен заместник-кмет на София по образованието. Първоначално се говореше, че Борисов я готви за свой заместник на кметския стол, но сега изглежда е решил да й повери един от най-противоречивите и най-трудните постове. Дали ще имаме нов "оличник" в стил Даниел Вълчев? Или бившата учителка и директорка на столично училище ще покаже, че чувства духа на просвещението? Времето ще покаже.
   Но никъде в изказванията на Фандъкова няма и намек за възстановяване на добрите стари традиции на българското образование. Издигане на моралния и материалния статус на учителите и прекратяване на криворазбраната практика учениците да обсъждат и приемат методите на обучение. Че й да оценяват работата на своите учители. "Даскало" трябва да престане да бъде мръсна дума. Изключително важно е да бъдат подготвяни мислещи хора, а не зубрачи и автомати с невъздържано и арогантно поведение, които си мислят, че слагат начало на нова цивилизация. И задължително да бъдат въведени униформи. Да спре размиването на границите между улицата и училището. Да се регламентира разположението на игралните зали и магазините за цигари и алкохол. Обществената система трябва да помогне на семейството в правилното възпитание на децата, а не да прехвърля всичко върху главите на родителите с безсмислени наредби като тази за спазването на вечерния час, според която мама и татко трябва да бъркат дълбоко в джоба си всеки път, когато някой полицай хване детето им в дискотека посред нощ.
   Засега не е ясно кой ще бъде новият министър на културата - Вежди Рашидов или Божидар Димитров. Личи колко тази идея приляга на последния. И колко го блазни. Той не без самоувереност се смята подготвен за подобен пост, като се има предвид административния му капацитет на директор на Националния исторически музей. Може би намек за това колко бос е Вежди, обитавал единствено своята скулпторна работилница? На журналистическите въпроси Божидар Димитров отговаря неизменно: "Не ми е предлагано".
   Докато бившият заместник на Надежда Михайлова, когато тя бе лидер на СДС, Николай Младенов се държи откровено като бъдещия министър на външните работи. По "Ре Ти Ви" непрекъснато се върти откъс от негово интервю, с който той повелително казва на назначените тези дни от Сергей Станишев посланици "бих ги посъветвал даже да не си събират багажа". Младият светски лъв отправи и предупреждение към президента Георги Първанов да не подписва "агремана" им. Дали нетърпението на Младенов няма да накара генерала да обяви и неговото име утре или вдругиден? Горкото момче - как ще трепери в изгарящата хамлетовска дилема "ще бъда или не" до 27 юли, когато трябва да бъде официално оповестен състава на новия кабинет!?
   Драматично-смешни министерски страсти... Твърде скоро те ще започнат да се превръщат в безсънни неволи. Защото лавината на обществените очаквания може да помете онези, които разчитат само на своята лоялност към лидера. А той - ако наистина държи на доверието на избирателите, ще свикне да оценява министрите си според способностите и резултатите им.
  
  
  


Тагове:   министър,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

1. kobata - Ами...
11.07.2009 12:09
сещам се единствено за СтеЛеКостовият "Големанов".
"Стана ли министър, над мене само небе!"
цитирай
2. анонимен - IDIOT
11.07.2009 12:40
NIKOLAI MLADENOV-OT SEMEISTVO NA AKTIVNI BORCI PROTIV KAPITALIZMA POSLE DEPUTAT OT SDS SEGA EVRODEPUTAT OT GERB( PROPUSNAH LUBOVNIK NA HUBAVOTO NADE).TOZI LI E NOVOTO LICE .ZA6TO NE 6TOM MILIONI GLASUVAT ZA TOVA NOVO BADE6TE SAM DLAJEN DA SE SAGLASJ NO NJKAK SI NE MOGA
цитирай
3. анонимен - до 2
11.07.2009 14:57
не можеш да съдиш някой заради родителите му...
като не го харесваш, пиши му на него :
http://nmladenov.blog.bg/
цитирай
4. анонимен - IDIOT
11.07.2009 15:11
NE GO HARESVAM NE ZARADI PROIZHODA MU -4OVEK NE SI IZBIRA RODITELITE .NE HARESVAM POLITICI KOITO PRESKA4AT OT PARTIJ V PARTIJ I VSE SA VAV VLASTA
цитирай
5. zaw12929 - Сънувах лош сън, че нещо се обърква и ...
11.07.2009 19:16
Сънувах лош сън, че нещо се обърква и Правителството на ГЕРБ не се състои, а се обявяват нови избори под контрола на ЕС, който е установил, че тези са направени от купени гласове... Страшен сън и като се събудих, побързах да намеря данните за реализирането на Правителството! Но... лошото предчувствие, че се върши нещо нередно остана ... подхранвано от еежедневни изявления на лидера ( най често неверни твърдения ) и изяви на лица, представяни като "сигурни Министри"
Не е сън,а наяве участваме в едно грандиозно Шоу... така ли ще продължаваме... Нали уж изборите свършиха!
Актриса уредила фиктивен съд на съпруга си, за да го уплаши и накара да се включва по активно в домашната работа. Заявила " Моля съдът да предупреди съпругът ми, че ако не прави ... и изредила домашните работи, които трябва ежедневно да ... иначе- развод!
- Защо бе Мила, ме излагаш така, нали ти помагам...
- Помагаш, а никоя работа до сега не си свършил у дома...
- А децата, тях... не съм ли ги напртавил аз- плахо попитал обвиненият..
Съдиите, иначе приятели избухнали в смях и делото било прекратено.
Изборите приключиха, а не спират да ни изясняват колко лоши са ДПС и БПС, а ние искаме да чуем новости за Новото управления, а не недомлъвки и предположения, както преди 1989 година.
Чудя се, дали ГЕРБА- рите си дават сметка как ще се чувстват, ако след 4 години не им признаят каквото и да било действие. Щом на това правителство те нищо добре направено не виждат, а то постигна ръст в икономиката, каквато те няма как да направят , както и повишаването на доходите, на пенсиите, на детските
Нормално е при демокрацията, като изтече мандата на едно правителство, да поеме управлението друга Партия, с най добрите идеи. За съжаление нямаше по добри идеи а по добро оплюване, което продължава... Докога. Напред, но...
цитирай
6. анонимен - Секирата
11.07.2009 23:27
БСП жестоко катострофира не само, че е наи-коромираното правителство след 89г.,но и заради това,че влезе в собствените си капани, който беше по подъл начин заложила на опонентите си, неразбрала,че член 1 на живковата конституция е отменен. Който секира размахва--от секира умира!
цитирай
7. nikolinko - николинко
12.07.2009 07:00
lumy, lumy - чия позиция подкрепяш или може би е по-добре да попитам - кой ти плаща, за идиотските разсъждения? Случайно попадам в блога ти и странно защо вече не се учудвам - в нета е пълно с "ХЕПИ-СОЦ-МЕКЕРЕТА", които срещу заплащане сипят компромати и се чудят как да очернят победителите. Нека мине малко време и тогава ги съдете, защо си мислите, че всички са като ЧЕРВЕНОТИКВЕНИЧКОВЧЕТАТА - нагли, гадни, безкруполни и адски крадливи и алчни копелета! Какво лошо има да се обмисля назначението на министри в кабинет, който дори не знае какви капани са му заложени от комунягите - все пак и на децата от детската градина е ясно, че те са ненадминати в това да маскарят всеки, който не е с тях - всеизвестната им сентенция е "КОЙТО НЕ Е С НАС, ТОЙ Е ПРОТИВ НАС"... От страх, че ще им се потърси смтка се чудят какво да правят - и най-лесно им е на такива продажници като вас по нета, да плащат, за да всявате страх и несигурност в тези, които са избрали да ги управлява друг, а не турско-синьо-червената с царствено жълти отенъци мафиотска тройна коалиция. Стига вече идиотизми - седнете си на оаканите задни части на тялото си и поне от кумова срама - ЗАМЪЛЧЕТЕ!
Никой не ви иска мнението народа ви натири там, където е мястото ви, а вие пак - акъли да му давате ЗАСРАМЕТЕ СЕ ПОНЕ ОТ БОГА! Не ви искат в селото, а вие питате за поповата къща... Какво още трябва да направи този народ, за да ви стане ясно, че не ви иска!
цитирай
8. lumy - Уважаеми
12.07.2009 09:56
Nikolinko, Вие явно ме изкарвате платен глашатай на БСП. Първо, никога не съм писал за пари или службици. Хората, които ме познават ще Ви кажат това. Досега съм имал в ръцете си две радиостанции и никога не съм ги използвал за манипулиране на общественото мнение, както масово правят от години много от журналистите в България. А съм получавал редица предложения за партийно финансиране. Ако бях ги приел, щях пак да разполагам с тези радиостанции днес. Винаги съм се обявявал срещу това журналисти да участвуват паралелно в изпълнителната власт- като общински съветници, депутати и т.н. Защото това също е проява на корупционна практика. Едва ли трябва да Ви разказвам автобиографията си, за да се убедите, че макар да съм живял в онази система на несбъднати идеали, не съм бил подлизурко, нагаждач или службогонец. Всеки отговаря за съвестта си. Аз отговарям за своята.
Ако прегледате и другите ми постинги, ще се убедите, че това което сте написали е пълно Ваше заблуждение. Но все пак е обезпокоително, че проявявате нетърпимост към РАЗЛИЧНОТО МНЕНИЕ и го наричате "ПЛАТЕНО". Това не е полезно за Вас самия. Нашенските "демократи" отдавна забравиха думата "плурализъм". А тя е основен белег на напредничавото, демократично общество. Пристрастието към която и да е доктрина, господине води към духовна ограниченост и фанатизъм. Но най-лошото за хора като Вас е, че ПОЗВОЛЯВАТЕ ДА ВИ УПОТРЕБЯВАТ.
цитирай
9. ivelina1983 - До zaw12959...
12.07.2009 11:45
Имате ли изобщо идея какво представлява ЕС?
За неуредбите на една държава да му мисли народа, с думи ако не става , някои неща се оправят и с бой!
цитирай
10. lumy - Ivelina1983
12.07.2009 11:52
Вие явно разчитате на черния каратистки пояс на Бойко Борисов. Пази боже, да не се окажете сред потърпевшите!
цитирай
11. lumy - Много просто
12.07.2009 18:21
Традициите да се учи задълбочено и отговорно. А не да се отчитат фиктивни резултати, учителите да са превърнати в писачи на формуляри, а учениците да си слушат рапа, докато ентусиазираният преподавател се опитва да им вдъхне порив към просвещението. Няма ги някогашните извънкръжочни форми на заетост. Освен че те не могат да бъдат мотивирани като интереси и да бъдат развивани талантите им, имат предостатъчно свободно време за шляене по улици и дискотеки. А какво Ви притесняват униформите? Униформата поражда усещането за принадлежността към дадено общност и съдейства за създаването на подходяща представителност. Да не говорим, че униформите имат и дисциплиниращ ефект. Изобщо, едва ли един мислещ човек, който давайки си сметка за сериозната отговорност на голямата задача да се създават разумни и активни членове на обществото, няма да разбира какво означават "добрите стари традиции на българското бразование". Но ако Вие не сте продукт на онази образователна система, напълно разбирам защо не Ви е ясно...
цитирай
12. nikolinko - Nikolinko, Вие явно ме изкарвате ...
14.07.2009 19:36
lumy написа:
Nikolinko, Вие явно ме изкарвате платен глашатай на БСП. Първо, никога не съм писал за пари или службици. Хората, които ме познават ще Ви кажат това. Досега съм имал в ръцете си две радиостанции и никога не съм ги използвал за манипулиране на общественото мнение, както масово правят от години много от журналистите в България. А съм получавал редица предложения за партийно финансиране. Ако бях ги приел, щях пак да разполагам с тези радиостанции днес. Винаги съм се обявявал срещу това журналисти да участвуват паралелно в изпълнителната власт- като общински съветници, депутати и т.н. Защото това също е проява на корупционна практика. Едва ли трябва да Ви разказвам автобиографията си, за да се убедите, че макар да съм живял в онази система на несбъднати идеали, не съм бил подлизурко, нагаждач или службогонец. Всеки отговаря за съвестта си. Аз отговарям за своята.
Ако прегледате и другите ми постинги, ще се убедите, че това което сте написали е пълно Ваше заблуждение. Но все пак е обезпокоително, че проявявате нетърпимост към РАЗЛИЧНОТО МНЕНИЕ и го наричате "ПЛАТЕНО". Това не е полезно за Вас самия. Нашенските "демократи" отдавна забравиха думата "плурализъм". А тя е основен белег на напредничавото, демократично общество. Пристрастието към която и да е доктрина, господине води към духовна ограниченост и фанатизъм. Но най-лошото за хора като Вас е, че ПОЗВОЛЯВАТЕ ДА ВИ УПОТРЕБЯВАТ.

Слава Богу - НИКОГА НЕ СЪМ БИЛА И НИКОГА НЯМА ДА ПОЗВОЛЯ ДА БЪДА УПОТРЕБЕНА. Аз, драги lumy се възмущавам от наглостта на мекеретата на тройната коалиция, които във всеки сайт са"накацали" като свраки на клон и прогнозират все ужасни неща, които ще ни сполетят при новото управление... Нима вашите писаници са по-различни от назидателните слова на серГЕЙ-чо, който дори не се покая за идиотизмите насътворени от него и плужеците от триглавото управление. Не, драги ми lumy , не аз или който и да е друг истински демократ не приемаме различното мнение, а точно вие, клакьорите на досегашното нагло и мерзавско управление сте такива! Оставете поне да мине месец и тогава се "дърляйте" и очерняйте спечелилите изборите. Какво се получава сега - дайте да ги омаскарим! Да, защото вие просто друго не знаете - царе сте на компроматите гадостите и провокациите! затова и комунистите не могат да управляват в демокрация, а само в тоталитарзъм! Благодарим - наситихме се на това управление и показахме, че искаме промяна и ТВЪРДО СЪМ УБЕДЕНА, ЧЕ ТОВА ЩЕ СТАНЕ!!! Колкото и да се намират клакьори като вас да пречат. А за журналистите - ПРОСТО ЗАМЪЛЧИ! По-продажно племе от тях НЯМА!
цитирай
13. lumy - Няма да коментирам
14.07.2009 20:53
този тон и стил. Мога само да Ви изкажа съчувствието си за озлоблението, което Ви е обхванало и почти като Дон Кихот се борите с вятърни мелници. Достатъчно е читателят само да погледне постинга ми "Трамвай България", за да се убеди, че не сте прав да ме определяте като нечий глашатай. А ако мнението ми не Ви е харесало, не Ви задължавам да се съгласявате с него. Интернет-пространството е достатъчно широко и свободно. Пишете, коментирайте, внушавайте, както и каквото Ви се поиска. Но Вие изглежда най-много от всичко обичате да се заяждате и да се мразите с някой. Е, тук вече не мога да ви помогна. Само лекар ще свърши работа...
цитирай
14. nikolinko - Животът е твърде кратък, за да си ...
15.07.2009 00:13
Животът е твърде кратък, за да си губя времето в това, да мразя някого. Аз просто обичам да обичам. Да не обичам и да не се съгласявам с данено мнение, съвсем не означава, че МРАЗЯ - това е интерпретация на комплексиран човек. Да, аз не обичам да ме поучават псевдожурналистчета, които за пари са съгласни да целунат и дявола - може би затова се засегнахте от коментара ми за тях. Да, определено смятам, че ЧЕТВЪРТА ВЛАСТ В БЪЛГАРИЯ НЯМА И НИКОГА НЕ Е ИМАЛО! Те са вървели винаги ръка за ръка с властимащите! Ако не беше така, ако журналистите бяха истински коректив на властта, отдавна да сме намерили вече верния път и да не изпадаме в края на всеки управленски мандат в състояние ... "В очакване на Годо".
цитирай
15. lumy - И непредубеденият читател
15.07.2009 00:51
може да забележи презрението, което лъха от думите Ви. Ако не бяхте комплексиран човек щяхте да сте търпим към различното мение. А не да се придържате към изтъркани клишета. Изобщо не съм Ви поучавал. Вие се настанихте в моя блог, за да ме напътствате менторски, вместо да се грижите за своя постен блог. Абсурдно е да ми казвате какво да мисля и как да го изразявам стилистично. Вашето поведение е не само нахално, но и арогантно. Щом Вие не сте "псевдо", употребявайте енергията си да творите в блога си. Там изразявайте мненията си на воля.
цитирай
16. lumy - Нека читателят щракне върху името Ви
15.07.2009 00:56
nikolinko и ще забележи, че нямате нито един постинг. Явно е, че сте тук само, за да ходите по блоговете и да плюете авторите. Ето защо, каквото и да напишете оттук нататък, повече няма да обръщам внимание на провокатор като Вас.
цитирай
17. nikolinko - nikolinko и ще забележи, че нямате ...
15.07.2009 09:37
lumy написа:
nikolinko и ще забележи, че нямате нито един постинг. Явно е, че сте тук само, за да ходите по блоговете и да плюете авторите. Ето защо, каквото и да напишете оттук нататък, повече няма да обръщам внимание на провокатор като Вас.

Безкрайно благодаря!
цитирай
18. nikolinko - nikolinko и ще забележи, че нямате ...
15.07.2009 09:52
lumy написа:
nikolinko и ще забележи, че нямате нито един постинг. Явно е, че сте тук само, за да ходите по блоговете и да плюете авторите. Ето защо, каквото и да напишете оттук нататък, повече няма да обръщам внимание на провокатор като Вас.

Не, това правите вие с всеки, който дръзне да коментира написано ваше становище. Интересно ми беше все пак "кой ви зарежда" с информацията какво мислят и какво сънуват бъдещите депутати... Явно имате връзка с извънземни, четете сънища, разговаряте с баба Ванга / мир на праха й/, или и вие като Яне Янев получавате секретна информация от секретните служби!
Дерзайте! Само, че се чудя на мотото на постинга ви ..."Изкуството е единственият начин да бъдат примирени въображението и реалността.", какво общо има с маскаренето на неродените управленци? За кое по-точно изкуство става въпрос? И само вие, богоизбраните ли познавате това изкуство? омогнете ми - нали журналистите, освен манипулатори, следва да бъдат и просветители?!?! Или пак нещо злобата ми е в повече. Спрете да ме обиждате - не съм злобар, аз се радвам на малките неща и затова съм щастлив човек! А, ако се дразните от написаното = блокирайте ме! Така правят в сайта на БСП и &...
Лек и успешен ден!
цитирай
19. nikolinko - Вижте колежката си Велислава Дъ...
15.07.2009 10:56
Вижте колежката си Велислава Дърева тази сутрин 15. 07. 2009 г. в едноименното предаване на Николай Бареков и посочете разликата между нейните и вашите прогнози... Да си кажа честно и с това наистина приключвам коментарите си тук - ПИСНА МИ ДА МЕ ПОУЧАВАТ /МАНИПУЛИРАТ/ ПСЕВДО ЖУРНАЛИСТИ, ПРИВЪРЖЕНИЦИ НА НАЙ-НЕУСПЕШНОТО УПРАВЛЕНИЕ ЗА ПОСЛЕДНИТЕ 20 ГОДИНИ. ТЕ ДОРИ НЯМАТ СРАМ И СВЯН ДА СЕ ИЗВИНЯТ ЗА ПОВСЕМЕСТНИЯ И ТОТАЛЕН ПРОВАЛ! НАПРОТИВ - НАГЛО И БЕЗЦЕРЕМОННО ОТНОВО СЕ ИЗЖИВЯВАТ НА МЕСИИ И "ДАВАТ МНЕНИЕ' ЗА ТОВА КАК ДА СЕ УПРАВЛЯВА (само, че никой не им го иска)... КАКВО Е ТОВА - НЕ Е ЛИ ВИСША ФОРМА ЦИНИЗЪМ, ИЛИ ПАК ЩЕ МИ ВМЕНИТЕ ЗЛОБАТА?
цитирай
20. lumy - Да, фантом тук
15.07.2009 11:21
Злобата и завистта те ръководят. Какъв ти е проблема, както казват англичаните?Кой те кара да ме четеш?!Че и да приемаш тезите ми?!Тук всеки може да пише и да изразява отношението си към събитията. Това е великото достойнство интернет! Или може би ти, фантом в блога, искаш тоталитаризъм и цензура? Не е ли показателно, че ти си се настанил като кърлеж в моя блог? И аз си мислех, че съм СВОБОДЕН, ПОНЕ В БЛОГА СИ! Прости ми, господи, че забравих къде живея!
цитирай
21. nikolinko - :) О, благодаря от сърце! Забравих ...
15.07.2009 11:49
:) О, благодаря от сърце! Забравих за миг, че сте на всеки километър, че си "препикавате" територии и в нета, не само в ТВ и вестниците. Извинявай, нямам НИКАКВО, АМА НИКАКВО ЖЕЛАНИЕ КАТО КЪРЛЕЖ ДА СЕ ВПИВАМ В ТЕРИТОРИЯТАВИ. ОПАЗИЛ МЕ БОГ! ДА ВЗЕМА, ЧЕ ИАЗ ДА "ПРИХВАНА' БОЛЕСТИТЕ НА ЧЕРВЕНОТИКВЕНИЧКОВЧЕТАТА... БЛАГОДАРЯ, НАИСТИНА ИЗЛИЗАМ И ПОВЕЧЕ ЗА НИЩО НА СВЕТА НЕ БИХ СЕ ВЪРНАЛ ТУК!!!
цитирай
22. lumy - Благодаря
15.07.2009 12:01
че най-после си спомни за доброто възпитание! И изливай всичко това в своя блог, а не го дръж празен!
цитирай
23. nikolinko - http://vasmer.blog.bg/politika/2009/07/14/kakvo-iskam-lichno-ot-boiko-borisov.363693
15.07.2009 14:52
http://vasmer.blog.bg/politika/2009/07/14/kakvo-iskam-lichno-ot-boiko-borisov.363693

Гледай, чети и се учи как да бъдеш толерантен!
И забележи, че този млад ЧОВЕК, не е псевдо журналист, не сънува призраци и не разговаря с НЛО и мъртви души!
Извинявай, че наруших споразумението, но си струваше, нали????????
цитирай
24. lumy - Щом не съм те блокирал
15.07.2009 17:20
досега, значи съм напълно толерантен. За теб е вече ясно кой е толерантен - който споделя тезите ти. Казах ти да се грижиш за собствения си блог, където не си написал нито ред.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: lumy
Категория: Политика
Прочетен: 322405
Постинги: 134
Коментари: 258
Гласове: 432
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930