Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.07.2009 13:22 - Фондация "Бъдеще за Костов"
Автор: lumy Категория: Политика   
Прочетен: 12880 Коментари: 65 Гласове:
0

Последна промяна: 12.07.2009 14:00

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

   Иван Костов засия като бенгалска свещичка още в следизборната нощ на 6 юли 2009 година. Хубавото Наде, както в добрите стари времена, вървеше до него отдясно при влизането в НДК за очакваната пресконференция на „Синята коалиция”. Уви, отляво го нямаше разузнавателният ас Атанас Атанасов, благодарение на когото командира знае всяка свръхсекретна новина. Той изпадна в надпреварата за депутатските места. Но това не означава, че ще остане без любимото си занимание на информатор. А може би Костов, тоест Бойко, ще го сложи да оглави ДАНС - на мястото на Петко Сертов?

   Бившият министър-председател на СДС от 1997 до 2001 година стана необикновено отзивчив към журналистическите покани и от най-слаботиражните издания. Може би недоволната сега е Елена, защото любимият й мъж не може да споделя с нея сутрешното кафе, а се отправя за участие в ранните телевизионни блокове. Кошмарното разследване на фондация „Бъдеще за България” е вече отминало. И в богатата къща в столичния квартал „Драгалевци” отново тържествува семейната идилия. Защото пак удари „дясното бъдеще” на Костов.

   Някои като Герги Кадиев от БСП вярваха, че са победили мажоритарно славния политик и че той би трябвало да се скрие в миша дупка. Но сякаш онова предсказание от предизборния телевизионен клип, в който Костов наднича зад рамото на Бойко Борисов започва да се сбъдва. Не, някогашният преподавател по политикономия не се меси директно в подготовката на новия кабинет. Ала и днес в изявлението му пред медиите имаше определено лидерска нотка: „Почти СМЕ готови, но разговорите продължават в понеделник", каза Командира. Как да си прави човек илюзии, че победителят Борисов гласи правителството? Ех, не отминава току-така страстта да редиш политически пасианси!  Той има вече и ясна представа колко трябва да са комисиите в Народното събрание и заместниците на председателя, как да са структурирани отделните министерства и естествено кои хора да ги оглавят.

   Иван Костов е бележит прагматик. Време е емоциите да бъдат сложени в скрина. „Най-важното е новото правителство да има антикризисна програма, защото досега само се говори, без да се дебатира и да са ясни приоритетите на такава програма. Това, че отсъстваше дебат, беше много тревожно. Ако се вземат непопулярни мерки, ако не си участвал в дебат, не можеш да ги подкрепиш. Повечето от антикризисните мерки са сурови, непопулярни от тях не можеш да станеш медиен герой”, уточни Костов, като каза, че е наясно, защото "два пъти съм извеждал страната от криза".

   С една дума той иска да намекне на ГЕРБ-ерите: да, победихте, моите почитания, но оттук нататък ще трябва да смените тона на популизма и да пристъпите към чувствително затягане на коланите. Все още не се знае доколко „Синята коалиция” ще навлезе в изпълнителната власт. Но е сигурно, че колкото повече ще се проваля Борисов, толкова повече ще става по-желан Костов. Защото го чухте, нали: „… два пъти съм извеждал страната от криза”. Кой, ако не той, може да стори това за трети път? Именно в това е неговото бъдеще. Макар и зад кулисите, в сянка и в любимото му качество на „сив кардинал” на българския политически живот. До – кой знае - следващия му мандат на министър-председател.

   Ето защо, не само като символично понятие, се появява нова фондация. „Бъдеще за Костов”… Елена не би имала нищо против!





Гласувай:
0



1. анонимен - независим
12.07.2009 15:31
кОСТОВ, БЪДЕЩ МИН.ПРЕДСЕДАТЕЛ?!!!!!!!!!!!!!! АБСУРД!!!!!!!!!!!!!!
цитирай
2. zemaria - Не е лошо
12.07.2009 15:40
,добре е, даже, написано, само дето няма да стане..и по добре. Много е просто-гледайте Полша. Ние сега сме в ерата на Качински-ще има диктатура на ръба на демокрацията с нулев резултат, след което идша не Костов, а ...
цитирай
3. анонимен - Костов
12.07.2009 15:43
Много се гордея, че България има такъв държавник като Костов. Рано или късно-ще го оценим.
цитирай
4. анонимен - Чудесна статия !
12.07.2009 15:58
Напълно съм съгласен с казаното по-горе. Костов наистина е креативен и лукав и при първа възможност ще се възползва от подаденото, или ? Не смея да твърдя дали ще гради имидж и подкрепа зад евентуалните грешки на ГЕРБ и новия министър-председател в управлението на България, но едно е сигурно - има воля за частична промяна сред корумпираните слоеве във всички министерства и държавни комисии. Това личи не само от приказките на лидерите на ГЕРБ, а и от ентусиазма и дългът, който имат към народа в условията на тежка световна икономическа криза и настъпилата безкрайно смешна сага сред бившата тройна коалиция. Някакси страхът от пълния или частичния провал не се нрави на ГЕРБ. Защото желанията и исканията на хората вече не са глас в пустиня, както беше до скоро и сега, когато очакванията са толкова големи, натиска от Европа е толкова силен и всичко е така безвъзвратно изгубено, сякаш пътищата са начертани и то в правилната посока. Пожелавам успех на ГЕРБ, а защо не и на Костов. Ако се абстрахира от допълнителните девиденти, би бил от полза със сигурност.
цитирай
5. zaw12929 - Поздравления, откопирах малка ...
12.07.2009 16:11
Поздравления, откопирах малка част с цел, да се прочете отново и отново. Мнение- неутрално
цитирай
6. boristodorov56 - Повечето от антикризисните мерки са сурови, непопулярни от тях не можеш да станеш медиен герой”,
12.07.2009 16:15
Единственото изречение, което заслужава да се напише.


Струвами се, другарю, сега е по-наложащо да се прави
фондация "Бъдеще за Умното Серги - безкризисния".
Костов го зарежете - той няма да участва в никакво правителство.
Тук не четят синилни пенсионери и дебилни бетонни глави!
цитирай
7. maistora - Статията ми звучи лековата и тенденциозна,
12.07.2009 16:47
сякаш е писана за жълтата преса. Автора сполучливо е успял да преплете близковременни събития с днешни полуистини, за да стигне до полулъжи. Защото, не Кадиев е победил Костов мажоритарно, а и двамата загубиха този вот.
цитирай
8. buket - Костов или Мостов не зная.
12.07.2009 16:55
Зная само че новата опозиция отново започва със грешка. Няма да я кажа.
И не се сещат най-напред да отидат на море, да се поосвежат...и песъчинките ще им покажат пътя.
На Борисов препоръчах Витоша, послуша ме човека и ето...все още грешка няма.:)
цитирай
9. анонимен - Антикостовистите са разтревожени
12.07.2009 17:49
Изглежда този клип на БСП, който предупреждаваше, че когато се гласува за Бойко, се избира Костов е верен.Социалистите, които обикновено винаги лъжат, този път казаха истината ,но, като на лъжливото овчарче , казвайки истината , сега не им повярваха.И народа избра...Костов.Костов ще управлява тази държава, но задкулисно.Това все повече става ясно.Изглежда за това са се разбрали Бойко и Костов.Бойко ще изпълнява програмата на СК.Днес в предаването Неделя 150 на Янето му направи впечатление,че Костов има самочувствие, все едно,че има не 15 , а 150 депутата.Костов каза,че програмата на ГЕРБ е станала почти идентична с тази на СК.Бойко възприе мнението на Костов по енергийните проекти, което е много показателно, защото това засяга бъдещите ни отношения с Русия.На много наблюдатели е направило впечатление изключителния душевен комфорт, в който се намира Костов.Това личи по интервютата, които дава напоследък.Каза го не веднъж,че има претенции не за постове, а за това да се води правилната политика така,че да се върне доверието към България.
Ако се съчетае харизмата и популярноктта на Бойко с мъдростта, компетентността и опита на Костов, от това България само ще спечели.Доказателство за това е големия страх, който изпитват БСП към Костов.Защото БСП са олицетворение на мафията у нас.
цитирай
10. stealth - Отново
12.07.2009 19:23
Отново Иван Костов е виновен за всичко.Отново се рови в личният му живот.Отново обидните прякори на сините публични личности са в обръщение.
Изглежда комунистите още отсега започват предизборна кампания за следващита избори.
И естествено започват с Иван Костов.



цитирай
11. анонимен - десен
12.07.2009 19:36
Този който я написа тази статия трябва да го вземат в някое хумористично предаване, а не да се занимава с политика. Доближава се до фактите със задколисна комиунистическа комичност, а не с обективна европейска реалност.
цитирай
12. анонимен - КРЪЧМАРКАТА
12.07.2009 19:57
Още един,дето иска на гърба на Костов да стане забележим!
цитирай
13. анонимен - Жалка статия
12.07.2009 20:10
Жалка статия търсеща емоции в личния живот на политиците и омърсяваща личното им пространство !!!
цитирай
14. viki11 - Защо ли си мисля, че Костов е по-с...
12.07.2009 21:13
Защо ли си мисля, че Костов е по-способенн да създаде кризите, за да се направи после, че той ги е преодолял!
За лична облага е готов и държава да заложи.

Ами възпитавайте си децата да не са мошенници, ама гледайте и децата и внуците на Костови да не са. А как при такъв пример на наглост? Комплексар е той, много голям. ВСе едно иг рае на стражари и апаши. Едва ли ще порасне някога.
А колко книги е изчел...то па едни книги - Политикономия. Имам я.
цитирай
15. boristodorov56 - Защо ли си мисля, че Костов е по-с...
12.07.2009 21:40
viki11 написа:
Защо ли си мисля, че Костов е по-способенн да създаде кризите, за да се направи после, че той ги е преодолял!
За лична облага е готов и държава да заложи.

Ами възпитавайте си децата да не са мошенници, ама гледайте и децата и внуците на Костови да не са. А как при такъв пример на наглост? Комплексар е той, много голям. ВСе едно иг рае на стражари и апаши. Едва ли ще порасне някога.
А колко книги е изчел...то па едни книги - Политикономия. Имам я.


И - колко кризи е направил Костов?

И - кое му е комплексарското - че казва,
че няма да пречи на ББ да прави правителство с излишни претенции и, че дори ще го подкрепя?

Бе, вие нормални ли сте или с извратените си кумънизки представи не можете да приемете за естествена една наистина нормална постъпка.
Под вола няма теле, а нещо друго!
цитирай
16. evrazol - Левите у лево
12.07.2009 22:52
Тепърва има да лъсват оцапаните им задници, но те срам нямат. Техния бардак с Доган и Царя като че ли изобщо не се е случвал та рисуват мрачно бъдеще.
Хората не ги пускат в селото - те питат за поповата къща
цитирай
17. spasymyr - В десятката
12.07.2009 23:15
"...колкото повече ще се проваля Борисов, толкова повече ще става по-желан Костов."
Хареса ми!
цитирай
18. buket - С техните камъни по тяхната глава
13.07.2009 05:38
Това беше единствения ход, за да може да се тръгне в нова посока. Борисов го направи. Сега връщане назад, вече няма!!!
Не трябва да се гледа отстрани.
Да ви е сладка помоща!
цитирай
19. анонимен - Айде стига вече...
13.07.2009 08:12
Тъпо комунистче! Лъжи и полуистини ... Господ ще ви съди всичките един ден ...
цитирай
20. анонимен - Хаха
13.07.2009 12:22
Много слабо написано...слабо и жалко.
цитирай
21. анонимен - Къри
13.07.2009 13:37
Костов е виновен,че Бойко има само 116 депутати.Костов е виновен,че СК трябва да участва в управлението.Костов е виновен ако СК не участва в управлението.Костов подвежда Борисов,за да участва в управлението.Костов е виновен ако не подкрепи идеите на Борисов.Костов ще е виновен ако Бойко се провали.Костов е виновен,че иска министерски постове.Костов стои отстрани и чака Бойко да се провали.Интересно,четейки човек остава с впечатлението,че Костов е най-важният?
цитирай
22. анонимен - проскубан провансал
13.07.2009 16:05
Лакърдии на застаряващ провансал.И то /това невзрачното/ да се изкаже за Костов.Вече не останаха много, зер да хване последния влак, сиреч да го забележат.Че то, очивдно няма какво за му роди главата,ами да пооригиналничи, ей така по советскому.
цитирай
23. анонимен - еверест
13.07.2009 17:10
всички пишат все за КОСТОВ никой не си спомня за видинов след 3 месеца ще забравите и гея станишев но за КОСТОВ все ще пишете защото след 89 година няма друг толкова можещ ръководител на държавата
цитирай
24. анонимен - Елементарно
13.07.2009 17:29
Това е елементарен опит като омаловажаваш известна личност да станеш по-важен в собствените си очи.
И слабичко написана. Неинересна. Скчуна.
цитирай
25. lumy - Анонимници
13.07.2009 23:37
не зная кой тук е застаряващият. Явно от Костов сте усвоили единствено "Кой не скача е червен". Само на фона на подобно тъпоумие, той може да изглежда велик и неповторим. Жалко, че вие - неговите произведения, сте много малко! Иначе щяхте да си го изберете отново за Командир, за да ви води към светлия агнешко-славчохристовски капитализъм.
цитирай
26. анонимен - lumy,
13.07.2009 23:48
дали осъзнаваш колко си жалък със злобата си към Костов?
цитирай
27. lumy - А ти
13.07.2009 23:57
дали осъзнаваш колко си жалък в качеството си на анонимен подлец?
цитирай
28. анонимен - COMA
14.07.2009 01:23
Zati6ie predi buria
цитирай
29. анонимен - глупаци
14.07.2009 04:40
Боже, още има глупаци, които да славословят мошеника Костов! Като е толкова велик защо не си го избрахте пак бе, тъпанари
цитирай
30. анонимен - lumy,
14.07.2009 06:57
журналисти като теб са вредни за обществото, защото лъжете , манипулирате и обслужвате мафията, за което сигурно ви плащат добре.
цитирай
31. lumy - Как иначе
14.07.2009 10:54
може да бъде определена подобна позиция, освен като сляп фанатизъм? Щеше ли Костов да падне през 2001 година, ако бе управлявал в синхрон с общественото доверие? Тогава царят му бе виновен, че дойде на бял кон. Щеше ли да падне Симеон, ако бе изпълнил поне 50 процента от обещанията си? Щеше ли сега - на 5 юли 2009 година, да падне Станишев, ако успехите, с които ни бе проглушил ушите, бяха реалност? Ето затова дойде Бойко на бял кон. Ако и той тръгне по пътя на предшествениците си е повече от ясно, че ще последва тяхната съдба. Какво тук значи привързаността към една или друга политическа личност? Народът ще оцени непременно оня, който с политиката си въдвори морала и справедливостта и подобри жизнения стандарт. Крясъците на симпатизантите не гарантират общественото признание.
ЖУРНАЛИСТИКАТА ТРЯБВА ДА БЪДЕ НЕ ВЪЗХВАЛА, А КОРЕКТИВ НА ИЗПЪЛНИТЕЛНАТА ВЛАСТ.
цитирай
32. анонимен - В панделата
14.07.2009 12:37
Лостоф-в панделата!
цитирай
33. raylight - Само Костов,
14.07.2009 13:32
оле!
цитирай
34. анонимен - Статията е пореднаат долна лъжа по адрес на Костов
14.07.2009 13:41
Тройната мафия в затвора !!!
цитирай
35. lumy - Господине
14.07.2009 14:15
лъжа ли е "работническо-мениджърската приватизация" и корупцията по времето на Костов? Лъжа ли е фондация "Бъдеще за България" на съпругата му Елена, в която всеки по-голям бизнесмен трябваше да внася парички, ако искаше да го оставят на мира и да не го тормозят с данъчни? Лъжа ли е аферата "Сапио" за внос на необмитени стоки? Лъжа ли са думите на президента Петър Стоянов: "Иване, кажи си!" Лъжа ли е, че Костов е причината за слабия резултат на "Синята коалиция" на последите избори. Лъжа ли, че той се провали на мажоритарния вот в София!
Лъжат такива като вас, преиначавайки фактите. А защо? От преданост ли? Или заради това, че и вие сте се облажили покрай него?
цитирай
36. анонимен - Изключитено тъп постинг :(((
14.07.2009 14:52
Отдавна не бях чела,
в този червеникав сайт,
толкова нелепици.
Както и по-горе някой е написал-
Авторе, съобразявай се с четящите тук
и не ставай толкова смешен.
Направи ми впечатление колко много анонимно споделени,но иначе интересни тези, има.
Това също би трябвало да направи впечатление на автора.
Не съм краен-
но такива писания ме настройват крайно към автора им.
И да допълня-
кой ще е против - виновниците от тройната коалиция да си понесат отговорността и да бъда осъдени ???????
цитирай
37. lumy - Авторке
14.07.2009 15:19
или авторе. защото си объркал женския с мъжкия род. А на теб ти е време да престанеш с анонимните си брътвежи тук. Вместо да се криеш като лалугер и да ходиш да си изливаш злобата по отделните блогове от завист, най-добре си направи твой блог, а не давай на другите акъл какво и как да го пишат. Най-ограничените духовно са хората, които постоянно оцветяват другите. Е, той вашият кумир Костов много е съдействал за това. На него обаче никога не му е пречело да живее с бившата партийна секретарка Елена. Както показва практиката за най-големи демократи се обявават онези, които са най-големите кариеристи и подмазвачи.
цитирай
38. demograph - Според мен си глупак
14.07.2009 15:25
Жажда за друго

Оглеждам политиците на българския битпазар и търся моят политик.
Все плява. Все едни и същи поизлъскани кратуни в помпозни опаковки.
И все едно и същ етикет по кратуните на пазара за политици.
"- Иван Костов е лош. -Аз съм добър!."
- Айде бе!?
Разрових се да видя кои са тия дето толкова ненавиждат този политик. Ето какво е положението:
ДС и КГБ мразят Костов;

Президента мрази Костов;

Комунистите мразят Костов;

За Доган Костов е Врагът;

Царя измами Костов;

Волен съска срещу Костов;

Янето лае срещу Костов;

Мафията ръмжи срещу Костов;

Агентите слагат капани на Костов;

Пресата хули Костов;

Телевизиите очернят Костов;

Божидар Димитров мрази Костов;

Бойко върти дупе на Костов;

Всички, които аз не обичам, мразят Костов и му въртят номера.......?

До сега обаче, не ми се е случвало да срещна човек, който да мрази Костов, и той да не се окаже мутра, комунист, ченге или глупак.

Е. щом Костов е разделителната линия между Тях и мен:- Аз съм за Костов!

Жадувам да се появи друг, за да застана до него.

Но няма...!

цитирай
39. demograph - Защо си глупак? Защото има и друга истина.
14.07.2009 15:30
СПОРЕД мен, Бойко Борисов е най-важната фигура в „СХЕМАТА” за обединение на дясното БЕЗ Иван Костов. Въпреки, че при повърхностен поглед, изглежда обратното. Кръгът Монтерей, или подобен на него, с помощта и на руски тайни служби, управлява България, държи парите и медиите (както, разбира се и каналите) и играе с поне още няколко политически проекта във всички пространства! В този момент, Борисов е най-печелившият. Прав сте, Схемата не смята Б. Борисов и ГЕРБ (който е продукт на схемата), за чуждо тяло. И това личи, колкото и да не им се иска. И въпреки театъра, който ни предлагат двамата - всекидневните смешни ЗАИГРАВКИ между ББ и Сергей СТАНИШЕВ. Защото как иначе да си обясним прости неща: дори в предизборни условия никой не пита как Цветелина Бориславова стана собственик на банка; или собственик на Пампорово и още на маса други обекти из цяла България. Как тя и Бойко Борисов, станаха едни от най-богатите хора у нас? Нито дума и за над 130-те ПОРЪЧКОВИ убийства по времето на Симеон и Бойко Борисов, без да се разкрие нито едно, въпреки че от Европа непрекъснато питат за тях. И след като в доклада до Американския Сенат се допусна, че ББ има личен интерес да се „затрият” следите, в най-малкото на 30 от тях? Помним как Първанов и Румен Петков скачаха в защита на ББ, при всички излизащи наяве, уличаващи ББ данни.
А да не забравяме и „Глобална България” с „повратната точка”..
Помним, обаче, и обратното: 6 години дела срещу Елена Костова, за уж неплатени данъци, за да се окаже, че числата не съвпадат защото леко ги е надплатила; 16-годишното, държано в чекмедже, дори не задвижвано дело „САПИО”, за да има какво да се размахва срещу Костов по време на избори. Тримата агенти от КГБ: ЧОРНИ, ЛУЧАНСКИ, ЗЕЕВИ, работещи заедно, както се оказа, но в различни „проекти” , които задвижиха маса сценарии срещу Костов (в „Бъдеще за България”, Фондация „Демокрация”, „Балкан”).
Още нещо, навсякъде се твърди, че клиповете с Бойко Борисов и Иван Костов са активна кампания срещу ДВАМАТА ЛИДЕРИ. Бойко Борисов дори много се „обиди” от тях. На практика, обаче, в тях няма лошо за Бойко Борисов. Основното "зло" за БСП и ДПС е Костов и срещу него кампанията върви в много посоки. Сещам се, че и Ал. Лилов през февруари във Видин сподели за ГЕРБ, че “Ако бъде предложен добър екип от ББ, въпреки идейните си различия аз бих подкрепил този екип”, с което даде знак на разочарованите от БСП комунисти, към кого е най-удобно да се обърнат, за да си дадат гласа. Преди около два месеца Г. Близнашки каза (мисля че беше пред РЕ:ТВ), че на заседанията на неговата парламентарна група, когато се взимат решения срещу опозицията, „няколкократно” се споменава на името на Иван Костов – традиционния политически противник на БСП от последните 20 години – както го определи самият Близнашки; Т.е. НЕ името на Бойко Борисов, който сега се мъчат да ни внушат, че е истинският противник на БСП и ДПС…Същото го каза и Ахмед ДОГАН по време на заседание на Централния Съвет на ДПС: „Да се вземат всички възможни мерки ДСБ и НАЙ-ВЕЧЕ НЕЙНИЯТ ЛИДЕР, да не влязат в 41 Народно събрание”!
цитирай
40. lumy - Глупакът си ти
14.07.2009 15:34
demograph. Защо твоят кумир не бе преизбран, ако е толкова блестящ?Или целият народ е "мутра, комунист, ченге или глупак"?
цитирай
41. lumy - Освен това
14.07.2009 15:40
си имаш блог, защо не пишеш всички тези гениални прозрения там?Или не го четат достатъчно, както забелязвам? Не се учудвам. Само глупак може да казва на някой, че е глупак. Тоест, това означава само че той се смята за по-умен. Ами приеми, че има различни мнения от твоите!Какво не ти харесва? Костовистка диктатура ли бленуваш, за да няма свобода на словото? Просто си личи и от птичи поглед какви са последиците върху умственото ти състояние, demograph, от увлеченията ти по Костов.
цитирай
42. анонимен - lumy ,има да избира
14.07.2009 16:20
дали е мутра, ченге, комунист или глупак.Защото само тези категории мразят така неистово Костов.Не можем да обвиняваме народа ,че е глупав, но мажем да констатираме,че е манипулиран от журналисти като lumy, които провеждат безпрецедентна многогодишна медийна кампания за дискредитиране и очерняне на този най-голям български политик и държавник.Не се умореха да плюят срещу Костов, дори на тези избори, в които много по-актуално е да се коментира провалилия се Станишев.Гьбелс е надминат.Лъжите за Костов се повтарят не сто , а хиляди пъти.За каква свобода на словото можем да говорим, когато медиите са в ръцете на мафията, а журналисти като lumy я обслужват.

цитирай
43. lumy - Колко смешно
14.07.2009 16:52
но и тъжно в същото време. Според Вас излиза, че журналистите са свалили Костов от власт. Напротив, докато той управляваше от 1997 до 2001 година се радваше на пълен медиен комфорт от страна на достатъчно услужливите медии. Или сте забравили думите на вашия виден костовист Асен Агов: "Журналистиката върви след победителите"? Или за редовните обеди с Тошо Тошев от "Труд"? Именно журналистите създадоха у Костов самоувереността,че е гениален министър-председател, която преживя истинско Ватерлоо на парламентарните избори през 2001 година. Именно затова после 2 години им бе обиден.А що се отнася до нормата "мутра, ченге, комунист или глупак", ако не обичаш Костов, зададена от demograph, бих казал че и Вие правите същата грешка да възприемате Командира като водораздел. Ами и аз като вас ако кажа, че стоейки от другата страна на този водораздел сте глупаци или ченгета, ще го приемете ли? Истината е обективна. И тя е, че Иван Костов не получи нито признание от народа, нито пък бе преизбран. А ако не се бе присламчил към Мартин Димитров, сега изобщо нямаше да му се радвате в парламента.
цитирай
44. анонимен - Костов е политически дРакула
14.07.2009 17:05
Когато някой политически труп се появява сред живите това означава , че си имаме работа с политически вампир ,който отдавна трябваше да е на съответното място-може би с преплетени железа и нощно гърне. Но ето че на гърба на непредвидимия Бат Бойко , който чак сега се сети , че са утрепали дядо му след Девети,този политвампир се вмъкна отново в политиката на по-първо място и пази боже оттук нататък...
цитирай
45. анонимен - umy , директно лъжеш.
14.07.2009 17:12
как може да твърдиш,че през време на управлението на Костов, той е имал медиен конфорт?Разчиташ на късата памет на хората?Медийната атака срещу Костов започна още след първата година на управлението му.Особено в.Труд се отличи в яраста си към него.Стигна се до там, да обвиняват Костов за това,че една луда майка си уби детето.Ами когато изгони Чорни и други руски мафиоти.Вестник Труд открито застана на страната на мафиотите.Лекотата с която лъжеш е показателна за ниския морал на журналисти манипулатори като теб.
цитирай
46. lumy - Да не би
14.07.2009 17:19
само аз и ти да сме свидетели на Костовия медиен образ? Е, ти пък да не искаш всички да са венцехвалили любимеца ти? Но като цяло го толерираха, естествено и заради икономически интереси. Иначе как щяха да текат реклами към съответните медии от зависимите фирми?И после, да си чул по време на нечие друго управление майка да е убила детето си?
цитирай
47. анонимен - Zad Kostow
14.07.2009 18:02
Stiga st pluli po Kostow mrasni 4engeta, stiga! mnogo vi drazni tova tche niakoi ne igrae po vashata svirka i tche e umen. No znaite, tche kolkoto i pomia da hvarliate varhu nego, ste ima vinagi umni i predani hora v zastita na tozi goliam maj.
цитирай
48. анонимен - Тези които едно време свалиха Костов, не го и избраха сега
14.07.2009 18:04
А Костов го свалиха ченгетата, мутрите, комунистите и глупаците като теб Luminous. Ако това не си прозрял, наистина си голям глупак. Думите, които повтаряш са думите на конспираторите от Схемата срещу свободния избор на българите. Ако това не си разбрал-повишавам те в Комунист ГЛУПАК. Понеже упорито повтаrяш неща, които са твърде дълбоки за дa прозреш кой стои зад тях - мога да те повиша и до Тъпа Комунистическа Мутра Глупак. Но ти изглеждаш на снимката/ако това си ти..?/ достатъчно интелигентно облечен и вероятно си и над последното. Успокой се. Повишавам те в Злонамерено ченге.
Шегата настрана.
Умният човек е над нещата.
Политиците са само инструмент за постигане на нашите/моите, твоите/ цели или надежди.
Моята надежда е: Добре уредена просперираща и демократична България в Европа. За децата и внуците ми. Костов е този, който бута България натам. Ама бил такъв, онакъв.Пука ми. Повече не може да бъде такъв онакъв. Но Бойко може тепърва да бъде всякакъв. И полека - лека, се убеждавам, че Костов е моят инструмент.
За жалост не виждам друг и за това подкрепям него.
А ти?
Каква е твоята цел? И коя е машата с която да стигнеш до нея?
А майката убийца ще изскочи и от гардероба на Бойко, като му дойде времето.
А негрите?...
цитирай
49. анонимен - Демограф
14.07.2009 18:46
luminous,
Аз не пиша неистини за да провокирам интерес.Не трупам и точки за оня дето духа. Това се прави от жълтата преса и жълтурковците. Пиша себе си. Определям си сам критериите по които оценявам хората, в това число и политиците. Не повтарям сдъвканите фрази на манипулаторите. Разкривам ги лесно, защото мисля и копая до карай. Признавам си, че ми става много скучно когато падат пердетата. Все едни и същи номера... Тези номера минават пред добрите изстрадали хорица, на които не им е до политика, от непочтена политика. Не е и тяхна работа. Почтените политици, журналисти, държавници, общинари, предприемачи, интелигенти и човеци, трябва да мислят за тях. Да си почтен политик означава да говориш каквото мислиш и да вършиш каквото говориш. В този смисъл по своему почтени към избирателите си, според мен, са само Костов и Доган, както си прочел в блога ми, надявам се.
Сега наблюдавам, как ББ ще се просне по гръб и ще му лъсне белъото. Дано да е чисто.
Интересно ми да разбера дали теб те употребява някой или ти употребяваш някого.? В политиката, разбира се. Иначе жените ни правят всички ни на маймуни.
цитирай
50. lumy - Вече направо
14.07.2009 20:39
се държа за корема от смях да чета такива скодоумици от така наречените "костовисти". А тук пък някой ме пита дали някой ме употребява. Употребените сте вие и това се вижда по езика и стила ви. Направете си на някой каменист остров княжество и сложете Костов за командир. Там всички ще сте щастливи. И няма да се дразните, че всички ние останалите, които сме му опитали и меда и жилото, не споделяме вашия ентусиазъм.
цитирай
51. анонимен - аа, да, Костов нямаше да влезе
14.07.2009 21:53
Кофти ли ви е, кофти ли ви е? :))) Еми така трябва да бъде. Сега Костов пак ще дърпа конците, а нещастните червенушки ще подсмърчат край вратата и ще гледат властта през крив макарон. Ама то е така - което сам си направиш и вараговете ти не могат.
цитирай
52. lumy - Така ли?
14.07.2009 22:13
Ще ми бъде много забавно да видя как генералът ще позволи да го водят за носа!
цитирай
53. анонимен - lumy ,прочети №9
14.07.2009 22:25
Ще разбереш защо антикостовистите се притесняват.Нали знаеш кои са антикостовисти?Да ти припомна.Това са ченгетата,мутрите, комунистите и глупаците.
цитирай
54. lumy - Това че
14.07.2009 22:30
ти си костовист, demograph, не означава, че народът, който го отхвърли, е антикостовист. Изобщо, твоето вече си е направо заболяване за диагноза.
цитирай
55. анонимен - Промит си до блясък и затова светиш, "lumi".
15.07.2009 08:13
Аз гледам, слушам, чета,помня и мисля. А ти си дълбоко увреден полуинтелигент. Твоите тези се тиражират от ченгетата във всичката купена преса и по всичките продажни телевизии и радия.
Дали ти си маша или продажно ченге, е все едно. Винаги ще си след събитията. Но ТИ никога няма да спреш да повтаряш, като папагал, набутани ти в устата лъжи. Ти си далеч от прозорливостта да схванеш какво се е случило и случва в България. Промит си до блясък. Промиваш и околните, но няма да е за дълго.Народа ви разкрива един по един.
А на изборите..:- Българския народ, в неговия си търпелив и насмешлив маниер, остави една банда крадци и политически мошеници да извърви до край пътя на тоталното си компроментиране и внезапно, решително и безцеремонно ги изхвърли от властта.Като нахални мухи.
В същност:
1/ Българският народ показа категорично и точно навреме, че не е нито заспал, нито е с робска психика, нито е тъп, нито глупав, нито изостанал, противно на оценките на собствените си и чужди ментори.

Той сам изми калта, лепната му от собствените му управници и се изправи с чисто лице пред отписалият го свят.
И светът му изръкопляска!



2/ Българският народ категорично заяви на играещите си с търпението му управници от миналото, че тлъстата сметка за мирен преход от тоталитаризъм към демокрация е платена до край и, че смята „мирния преход „ за завършен.
Той каза на тези избори, че от тук нататък Той ще определя съдбата си и всеки, който забрави това, ще си получава заслуженото!



3/ Българите показаха, че страхът от бившите насилници е в миналото и , че ако някой не се съобрази с това , ще му се наложи да усети народния гняв.



4/Изборите показаха, че българският избирател се е научил да различава истината и лъжата в политиката и да отличава политиците с морал от политическите мошеници.



5/ Българите показаха на целия свят, че свободата и честта за него стоят по-високо от лишенията на едно трудно изправяне на крака. Той избра Свободата и демокрацията пред унизителните корички хляб, с които го подлъгваха политическите измамници.



6/ Българите в страната и по целия свят категорично показаха на политиците си посоката, в която желаят да се движи държавата им. Българите потвърдиха Европа, като своя държава. Не Азия. Не и Евразия.



Българските избиратели защитиха честта на Отечеството си и наказаха тези , които я поругаха.



Ето това от случилото се на тези избори, ме прави доволен и горд да съм част от своя мъдър народ!

А моята партия? Тя също си е получила заслуженото. Другия път да се старае повече.

ДЕМОГРАФ
цитирай
56. lumy - Значи съм напълно прав, demograph
15.07.2009 11:07
ЗАБОЛЯВАНЕ ЗА ДИАГНОЗА...
цитирай
57. анонимен - Tit
15.07.2009 13:14
до 38. demograph:
Прав си, но дали е случайно?!
.........................................................
"Не вярвай на нищо, което си чул; и само на половина - на това, което си видял!"
цитирай
58. demograph - Демограф
15.07.2009 17:10
Така си и мислех.
Адиос.
"Умният се учи от грешките на другите. Глупакът - от собствените си грешки." Бисмарк.
цитирай
59. demograph - До анонимен - Tit
15.07.2009 17:16
Няма случайни неща. И не случайно съм прав.За огромно мое съжаление..!
Да си говорим по други форуми.
цитирай
60. анонимен - Браво!!!
15.07.2009 17:55
demograph написа:
Жажда за друго

Оглеждам политиците на българския битпазар и търся моят политик.
Все плява. Все едни и същи поизлъскани кратуни в помпозни опаковки.
И все едно и същ етикет по кратуните на пазара за политици.
"- Иван Костов е лош. -Аз съм добър!."
- Айде бе!?
Разрових се да видя кои са тия дето толкова ненавиждат този политик. Ето какво е положението:
ДС и КГБ мразят Костов;

Президента мрази Костов;

Комунистите мразят Костов;

За Доган Костов е Врагът;

Царя измами Костов;

Волен съска срещу Костов;

Янето лае срещу Костов;

Мафията ръмжи срещу Костов;

Агентите слагат капани на Костов;

Пресата хули Костов;

Телевизиите очернят Костов;

Божидар Димитров мрази Костов;

Бойко върти дупе на Костов;

Всички, които аз не обичам, мразят Костов и му въртят номера.......?

До сега обаче, не ми се е случвало да срещна човек, който да мрази Костов, и той да не се окаже мутра, комунист, ченге или глупак.

Е. щом Костов е разделителната линия между Тях и мен:- Аз съм за Костов!

Жадувам да се появи друг, за да застана до него.

Но няма...!


цитирай
61. анонимен - :)
15.07.2009 22:51
Мисля,че Костов и Борисов биха били страхотен тандем,ако се обединят за благото на хората.И двамата са уникални като мислене и действия и ако са и единомишленици ,но за БГ ,а не за лична облага,то бихме се измъкнали от тази червена каша.
цитирай
62. анонимен - OLD MEN
16.07.2009 14:00
..DRUGARIA KOSTOV MI VODESHE LEKCIITE PO POLITIKONOMIA V PLOVDIV V TAKA NARECHENOTO "AONSU". NIKOJ OT KOLEGITE MU NE GO OBICHASHE..ZASHTOTO BESHE GADNIAR!..KANDIDATSTVA ZA CHLEN NA BKP - NE MOJA DA SI NAMERI PORUCHITELI....GOLIAMA GAD E.. PO GADEN OT BESEPARITE...
BOJKO, NE SE VRUZVAJ S POZI BOKLUK!!! SHTE TI IZVURTI NOMER- VIARVAI MI!!


цитирай
63. анонимен - Минитър на затворниците-отвътре.
16.07.2009 14:38
анонимен написа:
кОСТОВ, БЪДЕЩ МИН.ПРЕДСЕДАТЕЛ?!!!!!!!!!!!!!! АБСУРД!!!!!!!!!!!!!!

цитирай
64. анонимен - Другарю lumy
16.07.2009 17:10
Прочетох първите 2-3 реда и разбрах, че ДРУГАРЯТ LUMУ е поръчков журналист, който 10 год. папка от опитите си да громи Костов.

За всички недоучили, препоръчвам да прочетете поне някоя кратка биография на Чърчил
цитирай
65. lumy - Камарад анонимен
16.07.2009 17:28
Направо улучи в десятката! Поздравявам те!
Да ти кажа ли номера на сметката си в швейцарската банка?
SUI2700B-KOSTOV-IVAN-991-FCH-7210A
Плийз, пусни и ти някое левче там за спасението на продажната ми душа!))))
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: lumy
Категория: Политика
Прочетен: 320963
Постинги: 134
Коментари: 258
Гласове: 432
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930