Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.07.2018 14:26 - 300 богати българи харчат без да отчитат доходи
Автор: lumy Категория: Политика   
Прочетен: 1399 Коментари: 2 Гласове:
-1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 

Разбира се сред тези 300 богаташи не фигурират Бойко Борисов, Цветан Цветанов, Вежди Рашидов и редица други галеници на властта, над които има негласен чадър и те спокойно не отчитат нито лев доход за годината. Докато бедният българин, заплашен от секирата на вярното на властта Данъчно управление и ограбван от разбойническия плосък данък е длъжен да плати 10 процента, даже и върху 5 лева, получени за някаква работа и услуга. Ето защо политическата и икономическата върхушка от безочливи експлоататори отстоява неистово този данък, защото знае, че от данъчния хамут на обикновения българин връзва бюджета на страната.

   Най-смешно ми става, когато тук чета форумци да се делят на комунисти и антикомунисти. О, неразумний юроде, както добре е възкликнал Пайсий, ти не разбра ли, че в България няма леви и десни, либерали или патриоти? Те всички са обща хайка използвачи, които забогатяват още на другия ден? Ако не сте забравили плоския данък въведе "социалистът" Сергей Станишев, а "десният" Бойко Борисов го продължава с вярната подкрепа на Симеонов /който застроява и парк "Пирин"/, Каракачанов /вечният лидер на богатото ВМРО/, Сидеров /отдавна милионер в зелено от съглашателство с властта/ и мърморкото Марешки, чиято аптечна империя получи мощно разширение пак заради флирта му с "бащицата" Борисов.

   И каква е перспективата, драги сънародници? Ако не сте слепи огледайте се и вижте: все по-високи цени на тока и горивата, все по-висока инфлация, скъпотия, безработица, престъпност, насилие и корупция. Ето ви вашата мечтана парламентарна република, за която така силно са мечтали Левски, Ботев, Бенковски, Волов, Каблешков и всички верни народни синове, които не само че бяха честни и почтени хора, но и отдадоха живота си, за да я има днес тази окаяна и нещастна държава, превърната в частно имение на Бойко Методиев Борисов и всички останали хрантутници и службогонци, готови да продадат не само честта, а и съвестта си, стига да станат богати и осигурени до девето коляно.





Гласувай:
0



1. apostapostoloff - И Борисов, и Цветанов, и Рашидов
02.07.2018 15:40
плащат послушно данъци. Това можете да разберете от данъчните им декларации, които са достъпни за всички в Сметната палата.

Това, което твърдите, е подсъдно, защото то е клевета и набеждаване.
цитирай
2. lumy - Аз съм написал съвсем ясно, че тези лица, за които така болеете
02.07.2018 19:08
не фигурират в списъка на тези 300 богаташи, които харчат, а не отчитат никакви доходи за годината. Освен това и децата знаят, че у нас много хора декларират толкова, колкото те пожелаят в своята данъчна декларация, а не реалните си доходи. В същото време по информация на Данъчното управление има хора, които изобщо не декларират нищо. И е повече от ясно, че тези хора си позволяват това, защото имат твърде влиятелни покровители. И Вашето напомняне кое е подсъдно е най-малкото неуместно, да не говорим че не е никак дружелюбно. А ако Вие имате друго мнение, напишете пост.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: lumy
Категория: Политика
Прочетен: 316895
Постинги: 134
Коментари: 258
Гласове: 432
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031